Wedstrijd Voorjaar 2020

Na het grote succes van onze najaarswedstrijd met verrassingspakket, begint onze nieuwe wedstrijd op zaterdag 1 Februari!

De pakketjes bevatten verschillende leuke artikelen en zijn gericht op beadwork/bead embroidery. Een pakketje kost €9,50 exclusief verzendkosten. Het is hierbij de bedoeling om van elk artikel in ieder geval een paar kralen/iets te gebruiken. Daarnaast mag u naar hartenlust kralen en andere materialen toevoegen om te combineren.

We willen de inhoud van het pakketje en de gemaakte creaties graag geheim houden totdat we de eindresultaten gaan tonen. Dit geeft tenslotte wel een leuk verrassingseffect.

Sluitingsdatum is 14 Juni en daarna zal de jury de tijd nemen om de winnaar te bepalen. U mag 3 foto’s van uw creatie insturen naar wirwarkralen@gmail.com U ontvangt van ons hierna altijd een ontvangstbevestiging. De foto’s kunnen worden ingestuurd tot en met Zondag 14 Juni. Hierna zullen de foto`s op onze Facebook pagina gezet worden zodat iedereen de prachtige sieraden kan bewonderen.

Wat kunt u winnen?

1e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €50,-

2e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €25,-

3e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €10,-

We hopen dat jullie dit net als wij een leuk idee vinden en enthousiast mee zullen doen!

Uitslag Wedstrijd Najaar 2019

Met dank aan onze lieve en vakkundige juryleden Sabine Lippert, Sue Stallard, Shona Bevan, Miriam Cielo Shimon en Cliff Swain-Salomon kunnen we de uitslag van onze Najaarswedstrijd 2019 bekend maken. Vanwege de gedeeld derde plek zullen we een extra prijs toevoegen.

1e plaats Elly van Buuren-Karnekamp – Mystica
2e plaats Carine Smedinga – Elfa
3e plaats Mariëlle Breedeveld – Masker en Sifra van Dijk – Panda Broche

Wat is er gewonnen?
1e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €50,-
2e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €25,-
3e Prijs : een cadeaubon van WirWar Kralen t.w.v. €10,-

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen. Het was zo onwijs leuk om te zien hoe druk jullie allemaal bezig waren met puzzelen, ontwerpen, kralen, etc.

We verwachten begin volgend jaar een nieuwe wedstrijd te organiseren. Iedereen die dit keer een inzending ingestuurd heeft zal het volgende pakketje met korting kunnen kopen. Meer informatie zal later volgen.

1e plaats
Elly van Buuren-Karnekamp – Mystica

2e plaats
Carine Smedinga – Elfa

Gedeelde 3e plaats
Mariëlle Breedeveld

Gedeeld 3e plaats
Sifra van Dijk