WirWar Punten Spaarprogramma

Bij elke aankoop in onze webwinkel ontvangt u WirWar Punten. Daarnaast ontvangt u ook WirWar Punten bij het aanmaken van een account op onze website.

Iedere uitgegeven € 1,- bij uw bestelling (m.u.v. de verzendkosten) is 1 WirWar Punt waard. Een WirWar Punt heeft een waarde van € 0,05 en de punten kunnen gebruikt worden om korting te ontvangen bij een volgende bestelling. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de punten op te sparen en deze op een later moment uit te geven.

Het is alleen mogelijk om WirWar Punten te sparen als u een account heeft op onze website. De punten worden namelijk gekoppeld aan uw account en kunnen ook niet overgedragen worden aan iemand anders. U kunt uw puntentotaal inzien in uw account.

U kunt de WirWar Punten gemakkelijk gebruiken voor korting tijdens het plaatsen van uw bestelling. In de winkelwagen vindt u onder de artikelen de banner “Wilt u WirWar Punten inwisselen? Zo ja, hoeveel?”. Daarbij wordt ook uw totale puntenaantal weergegeven. U kunt zelf aangeven hoeveel WirWar Punten u wilt inwisselen.

Indien u artikelen retourneert, zullen wij uw puntentotaal aanpassen. Bijvoorbeeld; u retourneert een artikel met een waarde van € 5,- dan zullen we 5 WirWar Punten in mindering brengen.