Zomerpakketjes Juni 2022

Na alle onwijs leuke reacties op de kerstpakketten van vorig jaar, hebben we besloten om voor de zomer iets soortgelijks samen te stellen. Maar met een groot verschil want alle patronen in het zomerpakketje gaan nieuwe patronen zijn van eigen hand met een gaaf bonuspatroon van Claudia Koolmees (Arches Designs).

We zijn nog een beetje aan het puzzelen qua organisatie. In december was ieder pakketje uniek en dat redden we toen wegens de lockdown. Het gaat niet lukken om eind mei/begin juni alle pakketjes (terwijl de winkel open is) individueel samen te stellen. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om 3 kleurcombinaties aan te bieden.

Nu ben ik al weken aan het ontwerpen/bedenken/puzzelen/rijgen etc. en ik blijf maar gave ideeën toevoegen aan wat er allemaal in het pakketje “moet” komen. Hierdoor twijfelen we erg over het bedrag van het pakketje maar ook over het toevoegen van slotjes/oorbelhaakjes/etc.  Daarnaast twijfelen we of dat we de pakketjes inclusief of exclusief patronen gaan verkopen.

Heb je zin om mij te helpen en even mee te denken? Rechts hebben we een enquête staan met deze vragen.

Alvast bedankt voor het meedenken en we hopen dat jullie dit een leuk idee zullen vinden.

Welke waarde voor het pakket heeft uw voorkeur?

Koopt u de patronen liever los (met korting) of in het pakketje? Voordeel van los is dat u gemakkelijk ook meerdere pakketjes in verschillende kleuren kan aanschaffen.

Wilt u voor ieder mogelijk project in het pakketje een bijpassend slotje, oorbelhaakjes/etc.?