Workshops 2020

September 2020

18 September – Cindy Holsclaw

19 September – Cindy Holsclaw

20 September – Cindy Holsclaw

Nog niet te boeken

Oktober 2020

9 Oktober – Maggie Meister

10 Oktober – Maggie Meister

11 Oktober – Maggie Meister

Nog niet te boeken

November 2020

20 November – Sabine Lippert

21 November – Sabine Lippert

22 November  – Sabine Lippert

Nog niet te boeken

December 2020

5 December – Marcia DeCoster

6 December – Marcia DeCoster

 

Marcia

Nog niet te boeken

Workshops Sabine Lippert

Waanzinnige workshops gegeven door Sabine Lippert. De workshop duurt van 10.00 tot 16.30 met een korte lunchpauze. Helaas lukt het niet om een project geheel af te krijgen tijdens de workshop. Meer informatie over Sabine Lippert kunt u vinden op haar website; https://www.trytobead.com/

Sabine Lippert biedt 28 verschillende workshop projecten aan. Per dag dat u zich inschrijft kunt u hiervan 1 project uitkiezen (m.u.v. Elizabeth, dit is een 2 dagen project en is alleen te kiezen als u 2 dagen workshop komt volgen). Natuurlijk hoeft u niet meteen aan ons door te geven (bij aanmelding) welk project u kiest, hier kunt u nog rustig een aantal weken over nadenken. We zullen er voor zorgen dat er meerdere voorbeelden in de winkel komen te staan (helaas niet van elke optie). Sabine kiest ervoor om de workshop projecten nooit uit te brengen als kooppatroon of als patroon in een boek. Hierdoor blijven deze projecten dus exclusief als workshop.

De workshop kost € 85,- en is inclusief lunch, koffie en thee met een koek erbij. De kralen zitten niet bij de workshopprijs inbegrepen. Als u met deze workshop wilt meedoen, vragen wij u vooraf de materialen te komen uitzoeken. Het kost teveel tijd om dit tijdens de workshop zelf te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de materialen via de webwinkel uit te kiezen. Daarnaast kunt u ook een kit aanschaffen bij Sabine waar al het materiaal in zit (prijzen verschillen per project).

U kunt zich voor deze workshop aanmelden via onze contactpagina, via Facebook, telefonisch of in de winkel. Sabine Lippert geeft op 17, 18 en 19 April workshops, mocht u twee dagen willen dan betaalt u niet tweemaal €85,- maar slechts €165,- Mocht u drie dagen willen dan betaalt u niet driemaal €85,- maar slechts €245,-

Let op! Deze workshop wordt in het Engels of Duits gegeven, natuurlijk is er wel iemand aanwezig om te helpen met vertalen.

April 2020

17 April – Sabine Lippert

18 April – Sabine Lippert

19 April – Sabine Lippert

De workshop is momenteel al geheel vol geboekt. U kunt zich aanmelden voor de reservelijst.