Workshops 2021

Online via Zoom

April 2021

17 April – Shona Bevan

18 April – Shona Bevan

24 April – Shona Bevan

Mei 2021

15 Mei – Sabine Lippert

16 Mei – Sabine Lippert

Uitverkocht

Workshops Shona Bevan

Waanzinnige workshops gegeven door Shona Bevan. De workshop duurt van 10.00 tot 15.00 met een korte lunchpauze. Helaas lukt het niet om een project geheel af te krijgen tijdens de workshop.

De workshop kost € 75,-  De kralen zitten niet bij de workshopprijs inbegrepen. Als u met deze workshop wilt meedoen, vragen wij u vooraf de materialen te komen uitzoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de materialen via de webwinkel uit te kiezen.

U kunt zich voor deze workshop aanmelden via onze contactpagina, via Facebook, telefonisch of in de winkel. Shona Bevan geeft op 17, 18 en 24 April workshops, mocht u twee dagen willen dan betaalt u niet tweemaal €75,- maar slechts €145,-

Let op! Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Deze workshop wordt online via Zoom gegeven. U heeft zelf een laptop met webcam nodig of een tablet. Op deze manier kunt u via de camera en microfoon communiceren met Shona. Het is bij deze workshops verplicht om het materiaal voor het project bij ons te kopen.

April 2021

17 April – Shona Bevan

18 April – Shona Bevan

24 April – Shona Bevan

Workshops Sabine Lippert

Waanzinnige workshops gegeven door Sabine Lippert. De workshop duurt van 10.00 tot 15.30 met een korte lunchpauze. Helaas lukt het niet om een project geheel af te krijgen tijdens de workshop. Meer informatie over Sabine Lippert kunt u vinden op haar website; https://www.trytobead.com/

Deze masterclass workshop kost € 150,-  en duurt twee dagen. De kralen zitten niet bij de workshopprijs inbegrepen. Als u met deze workshop wilt meedoen, vragen wij u vooraf de materialen te komen uitzoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de materialen via de webwinkel uit te kiezen.

U kunt zich voor deze workshop aanmelden via onze contactpagina, via Facebook, telefonisch of in de winkel.

Let op! Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Deze workshop wordt online via Zoom gegeven. U heeft zelf een laptop met webcam nodig of een tablet. Op deze manier kunt u via de camera en microfoon communiceren met Sabine. Het is bij deze workshops verplicht om het materiaal voor het project bij ons te kopen.

Mei 2021

15 Mei – Sabine Lippert

16 Mei – Sabine Lippert